Specialistii in industrie alimentara clujeni si-au infiintat asociatie
Universitatea de stiinte Agricole si Medicina Veterinara (USAMV) Cluj-Napoca a fost gazda sedintei de infiintare a filialei Cluj a Asociatiei Specialistilor din Industria Alimentara din Romania (ASIAR).
30 de experti din domeniu, cadre didactice universitare si preuniversitare au participat la sedinta de fondare a ASIAR Cluj, in fata unui amfiteatru plin de studenti.
Adunarea de infiintare a ASIAR Cluj a avut loc la Institutul de stiintele Vietii si a fost prezidata de prof. dr. Petru Alexe, Presedintele ASIAR, decan al Facultatii de Industrie Alimentara din Galati si de prof. dr. Sevastita Muste, Prorectorul USAMV Cluj-Napoca. In urma adunarii generale, presedinte al filialei Cluj a ASIAR a fost desemnata prof. dr. Carmen Socaciu, iar vicepresedinte, conf. dr. Dorin Tibulca.
ASIAR Cluj are 30 de membri si isi propune sa fie o voce importanta a expertilor in domeniu industriei alimentare. "Foarte multe voci neexperimentate isi spun punctul de vedere in spatiul public referitor la industria alimentara iar vocea specialistilor lipseste. ASIAR doreste sa ofere expertiza sa in acest sens iar vocea sa autorizata sa devina publica. Pregatirea si expertiza componentilor asociatiei este certa", a spus Petru Alexe.
0 Comentarii