Duminica 15 Septembrie

„Stai acasă pe telefon și bagă-ți mințile în cap” - Mesajul unui clujean pentru o șoferiță care a trecut pe roșu la semafor


Un clujean i-a transmis un mesaj ferm unei șoferițe care a trecut pe roșu la un semafor de pe strada Aurel Vlaicu din Cluj-Napoca. 

Bărbatul susține că a încercat să o avertizeze, însă atenția tinerei ar fi fost captată de ecranul telefonului. Astfel, și-a continuat drumul fără să țină cont că pe trecerea de pietoni ar putea fi oameni sau că gestul său o putea lăsa fără permis de conducere. 

Clujeanul care a surprins momentul i-a recomandat șoferiței să stea acasă pe telefon și să-și bage mințile în cap pentru că un astfel de comportament poate duce la o tragedie. 

Șoferiței cu Suzuki gri care a trecut pe semaforul roșu la Aurel Vlaicu 3 la ora 13:10 stând pe telefon și nebăgând de seamă atenționarea din partea mea:

Înainte să treci peste vreun pieton amărât, îți sugerez să stai acasă pe telefon și să-ți bagi mințile în cap.”, a transmis un clujean pe rețelele de socializare. 

Comentariile internauților nu au întârziat să apară: 

Fă sesizare la poliție că sunt camere în intersecție. Poate rămâne pieton puțin.”;

Este sport național în România, parcă zici că toți sunt numai afaceriști și chiar atunci trebuie să vorbească la telefon. În UK, fără discuție, dacă te vede, ai 200£ amendă și 3 puncte care îți vor crește și asigurarea, lege dată pe loc după un accident în care un tir a spulberat 6 mașini.”.

Comentarii Facebook