Duminica 8 Septembrie

Stația Cluj Bike de la Vivo a fost lăsată abandonată. Este plină de buruieni și într-o stare de degradare: ,,O sã trimit un mail primăriei zilele astea”


O stație care face parte din proiectul Cluj Bike a fost fotografiată de către un clujean care a publicat imaginea în spațiul online, pentru a evidenția problemele și starea de degradare în care aceasta se află.

Stația cu numărul 22, de la Vivo! Cluj, pare părăsită, fiind împânzită de buruieni iar panoul principal se află într-o stare de degradare. Un clujean a semnalat problema pe o rețea de socializare. 

,,Așa a ajuns sa arate stația Cluj Bike de la VIVO.

Vara asta, foarte multe stații au fost închise și nu înțeleg de ce. Era o opțiune foarte bună să vii din orice cartier cu bicicleta până la mall. Stația din imagine se află chiar la intrare în parcarea VIVO Mall.

O sã trimit un mail primăriei zilele astea, să văd ce se întâmplă. În alte orașe se modernizează și apar stații / biciclete noi. În Cluj se închid și crește iarba peste ele,” a scris clujeanul.

Stația despre care este vorba are numărul 22. Pe site-ul oficial al proiectului aceasta apare ca și offline. 

Potrivit site-ului oficial, scopul proiectului este acela să abordeaze integrat problema transportului public urban; să implementeze soluţii prietenoase pentru mediul înconjurător, deoarece propune o soluţie tehnică modernă, compatibilă cu reglementările de mediu, cu efect asupra reducerii poluării urbane; asigură un mediu curat şi accesul la servicii urbane de calitate. Oferă un model de bună practică şi stimulează iniţiativele pentru alinierea serviciului de transport public urban la standardele europene, în scopul creşterii calităţii vieţii locuitorilor.


Comentarii Facebook