Ștefan Suciu, tânărul student din Cluj care a impresionat juriul de la Vocea României: ,,Visul oricărui tânăr”


Ștefan Suciu, un tânăr student de la facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, a reușit să impresioneze juriul de la Vocea României, și să întoarcă 3 scaune. 

Pe lângă talentul de a cânta, Ștefan este și creator de conținut pentru fanii săi de pe TikTok. Mai mult decât atât, după emisiune, tânărul s-a ales cu un nou urmăritor, Irina Rimes, care a început să îl urmărească pe rețeaua de socializare.

​„Cred că Vocea României este visul oricărui tânăr talentat din România!”, este de părere Ștefan.

Ștefan a întors trei scaune după ce a cântat piesa „Shape of you”.

Theo Rose: „Am simțit real că meriți o șansă să mergi mai departe!”

Smiley: „E greu să faci spectacol cu piesa asta, dar tu ai reușit să îți pui în valoare abilitățile vocale. Mi-aș dori foarte tare să te am în echipa ta! Ai o voce foarte comercială!”

Irina Rimes i-a dat follow pe TikTok, apoi concurentul a decis în ce echipă va merge mai departe, potrivit PRO TV.

Ștefan Suciu are 20 de ani, este student la Științe Politice, Administrative și ale Comunicării și vine din Cluj.

Este specialist social media, pentru mai multe firme din Cluj și colaborează cu Untold pentru main stage, acolo unde are grijă de artiști. E mândru că a stat în aceeași încăpere cu Bebe Rexha, Ava Max, DJ renumiți și mulți alți artiști internaționali.

Ștefan compune foarte mult, scrie, merge la sesiuni și cântă la diverse evenimente. Cântă de mic, la 14 ani a ajuns la Electric Castle unde a avut ocazia sa o asculte pe Jessie J si asta i-a dat și lui curaj să se apuce serios de muzica.

A participat la SuperStar România și a ajuns până în etapa recall-urilor. Atunci sfatul lui Smiley de a nu renunța și de a încerca încă o dată și încă o dată l-au adus astăzi la Vocea României.


Comentarii Facebook