Stradă din Cluj-Napoca, blocată de mașinile părinților care-și însoțesc copiii în prima zi de școală: „Nu mai poți ieși din curtea casei, aleea e blocată”


Un clujean susține că începerea anului școlar a declanșat un adevărat haos pe strada Maramureșului din Cluj-Napoca. 

El a relatat că strada este blocată din cauza mașinilor parcate ilegal pe carosabil și pe trotuare. Potrivit clujeanului, părinți nu au mai ținut cont dacă persoanele care locuiesc în zonă mai pot ieși din curtea caselor și le-au blocat căile de acces. 

Revin cu o sesizare a nu știu câta oară. Pe str. Maramureșului nr. 151 funcționează o grădiniță. Accesul la blocurile SUNY HILLS este asigurat de o alee care, odată cu începerea anului școlar este blocată de mașinile cu care părinții își aduc copiii la grădiniță.

Nu se poate ieși din curtea imobilului, aleea este blocată de mașinile parcate neregulamentar pe o parte și alta a drumului și de mașinile care urcă pentru a lăsa copiii.

Am sesizat de mai multe ori această situație și nu s-a rezolvat nimic. Rugămintea este să verificați din nou cele sesizate și să dispuneți măsuri de rezolvare.”, a semnalat un clujean.


Comentarii Facebook