Vineri 20 Septembrie

Stradă din Cluj-Napoca, transformată accidental în șantier. O betonieră a vărsat cimentul pe carosabil: „E plin de beton și canalizarea s-a umplut”


Clujenii care locuiesc pe strada Predeal din municipiul Cluj-Napoca sunt revoltați, după ce carosabilul și canalizarea s-au umplut de ciment și pietriș. 

Oamenii au relatat că vineri, 10 august, au fost mai multe betoniere pe stradă, în contextul în care se construiește o casă în zonă. Însă, într-un moment de neatenție a șoferului, a fost vărsată o cantitate însemnată de beton care a ajuns atât pe drum, cât și în canalizări. 

Locuitorii susțin că strada arată ca un șantier și cer intervenția autorităților în această situație. 

Se reface/construiește o casă, vineri au fost masini cu beton, ciment și pe toată strada e plin de ciment, iar în dreptul str. Predeal nr.26, a căzut din betonieră ciment cu pietriș, iar de-a lungul străzii se văd urme de la scurgerea de apă cu ciment.”, a relatat un clujean. 

Pe strada Predeal (pe la nr. 26 în jos) carosabilul e plin de beton vărsat pe drum, ba chiar mai mult, și canalizarea mai jos fiind umplută cu molozul de beton (de la ploi probabil). Strada arată ca un șantier, acesta nu este acceptabil. Vă rog să verificați cauza.”, a reclamat un locuitor de pe strada Predeal. 

Se vede că îi curge cimentul din betonieră, la fel s-a intamplat și mai jos pe strada Predeal la nr.26 , la nr.22 și la nr. 20.”, a sesizat o altă persoană. 

Comentarii Facebook