Străinii vin la Cluj pentru servicii medicale mai ieftine! În România prețurile sunt mult mai mici ca în Europa sau în Statele Unite


Din ce în ce mai mulți străini aleg România pentru a-și efectua diverse tratamente medicale.

Cei mai solicitați sunt medicii stomatologi și specialiștii în chirugie estetică, străinii apelând la acești experți din țara noastră, costurile fiind mult mai mici decât în clinicile din străinătate. 

În prima jumătate din 2024,  20.000 de străini au ajuns în România pentru servicii medicale, transmit reprezentanții Asociației Române de Turism Medical.

Clujul este una dintre destinațiile alese de mulți străini pentru serviciile de sănătate.

O femeie din Irlanda a venit la Cluj să-și repare dinții, fiind cazată în oraș timp de două săptămâni. Deși costurile implantului s-au ridicat la câteva mii de euro, femeia a ,,ieșit mai bine ”, prețul pentru astfel de proceduri fiind uriaș în Irlanda. 

 „Avem o pacientă care a venit din Irlanda. Și-a dorit bineînțeles dinți albi frumoși”, a declarat Iulia Ise, medic stomatolog la Cluj, potrivit stirileprotv.ro.

Pe lângă cabinetele de stomatologie și chirurgie plastică încep să fie căutate de străini și clinicile de fertilitate dar și bazele de tratament balneo, pentru recuperare medicală și fizioterapie.

Străinii vin în România din țări precum Elveția, Olanda, Germania, Canada, SUA, Marea Britanie sau Irlanda.


Comentarii Facebook