Duminica 22 Decembrie

Ștrandul Clujana se deschide la finalul lunii iunie. Clienții cred că e scump: ”Nu vă mai satură Dumnezeu!”


Ștrandul Clujana se va deschide la finalul lunii iunie, iar administratorii au decis să păstreze prețurile de anul trecut. 

Spre exemplu, sâmbăta și duminica prețul va fi de 60 de lei de persoană, iar după ora 17.00 tariful va fi de 40 de lei. Copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani vor plăti 40 de lei pentru a intra, iar cei cu vârsta de peste 14 ani vor plăti bilet întreg. 

Pentru copiii de până la 3 ani se va plăti un bilet de 30 de lei, iar pensionarii vor plăti 40 de lei. 

Clujenilor li se par cam mari prețurile, deși acestea nu au fost mărite față de anul trecut. Spre exemplu, o familie cu doi adulți și un copil de 11 ani, care vor vrea să se bălăscă într-o zi de sâmbătă, va scoate din buzunar 160 de lei, numai pentru bilete.

Foarte scump. Ați înnebunit toți. Era ștrandul meu preferat și era apă mai caldă… acum… nu vă mai satură Dzeu. 50 de lei un bilet? Dă-o naibii de treabă! Trist, foarte trist. Unde am ajuns, să nu-ti mai poți permite să mai mergi la un ștrand vara”, a comentat un clujean.

Doamne, ce tarife explodate!!! Nici la Felix unde e apă termală și condiții (nu vorbe) nu sunt așa de mari tarifele. No, ce să zic? Distracție plăcută celor ce vor merge”, a mai spus cineva.

Cei de la ștrand au fost întrebați dacă apa este tot rece, iar răspunsul a fost: ”Da, ca în anii trecuți, adică 24-25°C. Nu avem bazine cu apa termală”. ”Păi atunci nu cereţi 60 de lei pe intrare, dacă aveţi apă rece în bazine!!”, a replicat cineva.

Sunt și clienți care au luat apărarea administratorilor, punând prețurile mari pe seama inflației: ”Nu este inflatie peste tot? Ce asteptați? Apa, curentul, gazul nu s-au scumpit? Pâinea, laptele la fel…”.

Apa, pâinea, gazul etc sunt produse necesare un ștrand nu? Cine crede că e ieftin să meargă, dar nu prea cred că vor avea mulți clienți. E strict părerea mea personală”, a mai scris cineva.

Ștrandul Clujana a fost amenajat în perioada comunistă, o dată cu fabrica din apropiere, ca un loc unde muncitorii să se poată relaxa alături de familiilor lor. Ștrandul a fost preluat de o firmă privată, care a făcut investiții, dar a păstrat frumusețea ștrandului, renumit pentru spațiile verzi și atmosfera de mic parc.

Comentarii Facebook