Sambata 5 Octombrie

„Strică toată priveliștea minunată din centru”. Clujenii nu mai suportă „jungla” de cabluri aeriene, trase la întâmplare de „meseriași” prin oraș


Clujenii nu mai suportă „jungla” de cabluri aeriene, trase la întâmplare, din centrul orașului. La magazinul Sora situația e dezastruoasă, cablurile atârnă în toate părțile, dar nimănui nu pare să-i pese, deși Primăria se află la doi pași. 

„De fiecare când trec pe lângă magazinul SORA tot mă indispun datorită cablurilor de deasupra intrării principale, un haos, o junglă de cabluri trase la întâmplare. Halal meseriași, o „țigănie” (mă scuzați)! Vă rog să-i atenționați pe cei în cauză să rezolve imediat (se pot pune frumos în jgheaburi, etc).

mer.jpeg

Strică toată priveliștea minunată din centrul Clujului! Cum de șefii magazinului sau mulți alții plătiți cu bani grei să vadă „fața Clujului” trec zilnic nepăsători pe lângă „elefantul din fața casei???”, se arată într-o sesizare pentru Primăria Cluj. 

Cablurile operatorilor de telecomunicații creează în continuare o imagine dezolantă în Cluj. Atârnate de pe stâlpi și copaci sau ieșite, la nivelul străzii, de prin imobile, acestea reprezintă un pericol pentru pietoni, dar și pentru traficul rutier în multe cazuri. 

Comentarii Facebook