Strigătul de disperare al unui clujean ce locuiește deasupra unui club de pe strada Universității: „Nu mai am unde să dorm. Nu pot vinde, nu pot închiria”


Un clujean este revoltat din cauza unui club situat sub apartamentul în care locuiește, la subsolul unui bloc de locuințe de pe strada Universității. 

Bărbatul susține că nu mai are unde să doarmă din cauza gălăgiei care se aude până se crapă de ziuă. Mai mult, el a relatat că nimeni nu vrea să cumpere sau să închirieze apartamentul, având în vedere situația. 

Primăria Cluj-Napoca a dat acord de funcționare unei societăți pentru funcționarea unui club de noapte la subsolul unui imobil de pe strada Universității din Cluj-Napoca.

Acest club funcționează toată noaptea până la 4 și respectiv 6 dimineața. Apartamentul meu este deasupra acestui club. În acest apartament nu se mai poate locui, nu se poate vinde, nu se poate închiria...

Conform legii 61/1991 ora de liniște în blocuri este între orele 22:00-08:00 bineînțeles că nu se respectă. Vreau să știu cine a fost idiotul care a dat acord de funcționare a unui club de noapte într-un bloc de locuințe.

Vreau să știu cum primarul Boc mă despăgubește pentru că nu mai am unde să dorm?”, a relatat un clujean.


Comentarii Facebook