Supriză neplăcută pentru un șofer! Și-a găsit mașina plină de zgârieturi, după ce a lăsat-o pe o stradă din Cluj: ,,Am pățit și acum 6 luni” - FOTO


Un șofer a avut o supriză neplăcută atunci când a vrut să plece la muncă. Bărbatul s-a îndreptat spre mașina care era parcată pe o stradă din Cluj, moment în care a constat că întreaga portieră îi fusese zgâriată.

Acesta menționează că a mai pățit același lucru, în același loc și în urmă cu jumătate de an, însă a decis atunci să ignore acest lucru atunci.

,,Bună ziua ! Azi dimineață( n.red miercuri) în jurul orei 6:30 când am plecat spre muncă înainte să mă urc în mașină am sesizat că pe portiera din stânga a mașinii au apărut niște zgârieturi foarte adânci cauzate bineînțeles de cineva, mașina se afla la momentul acela pe strada Govora din Cluj-Napoca, nu-i normal ce se întâmplă la fel am pățit și acum 6 luni tot în același loc și nu am făcut nicio sesizare! Dacă cineva are informații privind un dobitoc care nu are loc de mașina mea sau dacă are ceva cu mine și îl deranjez, îl rog să vină la mine sau să sune la ********** nu să-mi distrugă mașina !!!”, a scris bărbatul pe u grup destinat șoferilor din Cluj.

Gestul ar putea să fi fost făcut de o persoană care locuiește în apropiere, mai ales că și alți clujeni au avut experiențe similare.

,,Un coleg de facultate a pățit la fel în primăvara. Mașina parcata pe str. Govora. Deci, cu siguranță este cineva care are o problemă.”, a explicat un tânăr.

,,Și eu am pățit tot pe strada Govora când eram în Facultate. Era parcată pe trotuar vis a vis de intrarea de la cimitir. La fel am primit și eu zgârieturi pe ușa șoferului. Cred ca este același făptaș …”, a menționat alt internaut.

,,E Govora cred ca este un tâmpit, vorbesc serios ! A pățit un prieten, (aveau o lucrare pe Govora) de-al meu. I-a sărit la unu piulița și acum asta face .”, a explicat alt clujean.

459750305_2070830596695055_678745866178954127_n (1).jpg


Comentarii Facebook