Vineri 20 Septembrie

Surpriză neplăcută pentru un bărbat din Florești! Și-a găsit mașina zgâriată, după ce a parcat în fața unei farmacii: „O să merg să depun plângere penală”


Un bărbat din comuna Florești a avut parte de o surpriză neplăcută, după ce și-a parcat mașina în fața unei farmacii de pe strada Florilor din localitate. 

El susține că a stat numai 7 minute în interiorul farmaciei, iar când a ieșit și-a găsit mașina zgâriată și cu ștergătorul ridicat.

Bărbatul a relatat că a intrat în posesia imaginilor de pe camerele de supraveghere amplasate în zonă și intenționează să depună o plângere penală pentru distrugere.  

„Aviz amatorilor...

Acum 2 zile am parcat pe Florilor 274 (în a 4-a parcare) în față la farmacia Ducfarm de la ora 17.17 până la ora 17.24. ( Exact 7 min) Am intrat în farmacie și mi-am găsit mașina zgâriată și cu ștergătorul ridicat.

Am reușit să intru în posesia imaginilor de pe camerele din jur și dimineață o să merg să depun plângerea penală pentru distrugere.”, a relatat bărbatul pe rețelele de socializare. 

Comentariile internauților încetat să apară. În timp ce unii au empatizat cu bărbatul care și-a găsit mașina vandalizată, alții îi critică gestul de a parca pe locul altei persoane. 

„Nu l-as ierta pentru nimic în lume... plangere penală și să plătească penal.... Îmi fac eu mașina dar pe gunoiu ăla de om nu l-aș ierta niciodată.”;

„În fața farmaciei nu e parcare. Masina nu merita distrusă… Dar lecția pentru proprietar e binevenită”;

„Aici e vorba de amendă penală... distrugere... știu că e deranjant să-ți ocupe cineva parcarea dar dacă lași un nr. de telefon la vedere poți să treci cu vederea și poți să înțelegi...am devenit animale?”;

„S-a săturat omu tot să sune să mute mașina! Mă gândesc eu!”;

„Da, barosanule, jupânule, frumosule.....doar că acolo după spusele poliției nu e parcare plătită. Probabil e un cetățean care parchează de mai mult timp acolo și se crede stăpân pe loc. Dacă găsești scuze unuia care lovește pe la spate probabil genul ăla de om ești și tu”. 

Comentarii Facebook