Sambata 5 Octombrie

Surpriză neplăcută pentru un șofer, într-o parcare din Cluj! Un șarpe i-a aterizat direct pe umăr, după ce a căzut dintr-un copac: ,,Mi-e groază"


Un clujean a avut parte de o experiență înfiorătoare într-o parcare din Gherla.

Bărbatul se pregătea să intre în mașină, moment în care a simțit că ceva căzuse dintr-un copac. Bărbatul a realizat imediat că un șarpe aterizase pe el. Animalul s-a strecurat mai apoi în mașina clujeanului.

 „Era un șarpe, lung de aproximativ 30 cm, gros cât un cârnat, de culoare maro deschis. Mi-a alunecat pe corp direct în mașină, că era portiera deschisă, și s-a ascuns în zona pedalelor. Am încercat să-l prind, dar s-a mișcat foarte repede. A intrat undeva pe sub bord”, a explicat bărbatul pentru gherlainfo.ro.

Speriat că șarpele ar putea să-l atace dacă intră în mașină, clujeanul a încercat cu disperare să-l alunge făcând zgomot, însă fără prea multe rezultate.

„Mi-e groază și să mă gândesc că poate îmi iese de pe undeva când sunt la volan, în mers!”, a declarat clujeanul.

Acesta a apelat la autorități, iar  la fața locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi de la Gruparea Mobilă. Jandarmii au încercat din răsputeri să dea de șarpe, dar fără niciun rezultat. În cele din urmă echipajul i-a sugerat bărbatului să folosească lipici pentru șoareci pentru a prinde animalul.

„Am cumpărat lipici, niște salam, și le-am pus în mașină. Poate se prinde la noapte și scap de el. Altfel eu nu mă mai urc la volan!

Sunt șofer profesionist, am văzut multe la viața mea, dar așa ceva nu am mai pățit niciodată, să-ți intre șarpele în mașină!”, a povestit omul, potrivit sursei citate.

O expertă a faunei locale susține că ar putea fi vorba despre o șopârlă fără picioare (legless lizard), care se găsește în Gherla. Potrivit acesteia, animalul este complet inofensiv.

Fotografie cu caracter ilustrativ

Comentarii Facebook