Miercuri 18 Septembrie

Tânăr din Ardeal, terorizat de un bărbat de la care primise un împrumut de 500 de euro. A intrat mascat peste el în casă, l-a bătut și șantajat


Un tânăr din Ardeal a fost terorizat de un bărbat de la care primise un împrumut de 500 de euro. Calvarul a durat aproximativ o lună pentru tânărul din Bistrița-Năsăud, timp în care a fost amenințat, șantajat și bătut de individul de 50 de ani care îi cerea să-i înapoieze de două ori suma împrumutată.

Agresorul a intrat chiar și mascat peste tânăr în casă în speranța că-l va putea intimida. Polițiștii l-au prins în flagrant joi, 12 septembrie, pe individul de 50 de ani, care este cercetat pentru șantaj, violare de domiciliu și lovire sau alte violențe. 

În momentul în care l-au prins polițiștii, bărbatul primea 500 de euro de la un tânăr, pe care l-a terorizat toată luna august.

Din investigațiile polițiștilor a reieșit faptul că, în cursul anului 2023, bărbatul în cauză ar fi împrumutat tânărului sume de bani, pentru care ar fi cerut la restituire dublul sumelor împrumutate.

Totodată, pentru recuperarea acestora, l-ar fi amenințat cu acte de violență, iar, la data de 29 iulie a.c., l-ar fi agresat, iar, ulterior, cu scopul de a-l intimida, ar fi pătruns mascat în locuința tânărului”, precizează IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au percheziționat trei imobile din Bistrița-Năsăud, folosite de bărbatul de 50 de ani, unde au descoperit probe, dar și droguri. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind propus pentru arest preventiv pentru 30 de zile.


Comentarii Facebook