Tânără atacată de trei adolescenți în plină stradă în Cluj-Napoca! Au fost prinși în timp record


Tânără atacată de trei adolescenți pe stradă – tâlharii, prinși în timp record

Poliția din Cluj-Napoca a fost alertată pe 10 septembrie, în jurul orei 20:30, după ce o tânără de 20 de ani a sunat la 112, reclamând că a fost agresată fizic de trei indivizi necunoscuți pe o stradă din oraș. Atacatorii i-au furat mai multe bunuri, provocând teroare în mijlocul municipiului.

Imediat, polițiștii au declanșat o anchetă de tâlhărie calificată. După o serie de investigații rapide, autoritățile au reușit să identifice făptașii: trei tineri cu vârste între 15 și 17 ani. Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie prezentați magistraților, care vor decide măsurile preventive.

„La data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 20:30, Poliția Municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin apel la 112 de către o tânără de 20 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiu, trei persoane necunoscute ar fi agresat-o fizic, sustrăgându-i mai multe bunuri.  În acest caz au fost demarate cercetări sub aspectul infracțiunii de tâlhărie calificată, în vederea identificării persoanelor bănuite și dispunerii măsurilor legale.  Astfel, în contextul activităților investigative derulate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, au fost depistate persoanele bănuite, respectiv trei tineri cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani.  În baza materialului probator administrat, pe numele acestora au fost emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților în vederea dispunerii altor măsuri preventive”, au declarata reprezentanții IPJ Cluj.  

Comentarii Facebook