Vineri 27 Septembrie

Tânără de 20 de ani, prinsă în timp ce transporta lemne ilegal, pe străzile din Cluj! S-a ales cu amendă și a rămas și fără certificatul de înmatriculare


O tânără de 20 de ani a fost amendată cu 1000 de lei după ce polițiștii au prins-o în timp ce transporta lemne ilegal pe străzile din Cluj.

Femeia a fost oprită pe 23 septembrie pentru un control de rutină, moment în care polițiștii au descoperit că nu avea acte pentru lemne

,,În urma verificării documentelor a reieșit faptul că transportul a fost efectuat fără deținerea avizului de însoțire a materialului lemnos.

Astfel, tânăra a fost sancționată contravențional conform prevederilor Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, cu amendă în valoare de 1.000 lei, materialul lemnos fiind confiscat și predat în custodia reprezentantului Ocolului Silvic Turda.”, transmite IPJ Cluj.

Tânăra a rămas și fără certificatul de înmatriculare.

,,De asemenea, pentru faptul că autotutilitara avea elemente lipsă de caroserie, având o stare avansată de degradare, polițiștii i-au reținut certificatul de înmatriculare, conform prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.”, transmite IPJ Cluj. 



Comentarii Facebook