Țânțarii le fac zile negre clujenilor care locuiesc în centru: ,,Chiar și cu ferestrele închise, țânțarii reușesc să intre în locuințe”


Țânțarii i-au exasperat pe clujenii care locuiesc în zona centrală a orașului. Aceștia se plâng că sunt invadați de insecte, și nu mai pot nici măcar să doarmă din cauza lor.

Un clujean care locuiește pe strada Iuliu Maniu susține că, deși o dezinscție a fost efectuată recent în zonă, țânțarii continuă să le dea bătăi de cap. Acesta cere ajutorul Primăriei și solicită ca acțiunea să fie repetată. 

,,Vă rog să efectuați o acțiune corespunzătoare de dezinsecție pe strada Iuliu Maniu. Apreciez faptul că, în urma sesizărilor făcute de alți vecini, în data de 5 septembrie s-a realizat o dezinsecție, însă aceasta a avut loc doar într-o singură seară, ceea ce consider că nu este suficient.

Cred că procesul trebuie repetat. De aproape o lună și jumătate, nu reușim să scăpăm de țânțari. În această perioadă mai rece, chiar și cu ferestrele închise, țânțarii reușesc să intre în locuințe, și nu înțeleg pe unde. 

Suspectez că platanilor plantați recent li se poate atribui apariția acestor insecte, deoarece până anul acesta nu am avut astfel de probleme. Vă rog să tratați corespunzător acești copaci, folosind substanțele necesare pentru a combate răspândirea țânțarilor.”, le-a solicitat clujeanul autorităților locale. 


Comentarii Facebook