Duminica 8 Septembrie

Tavan fals de 4 metri al Clinicii Maxilo-Faciale din Cluj-Napoca, prăbușit! Un pacient a fost mutat. Pompierii intervin la această oră


Pompierii clujeni au primit o solicitare în urmă cu puțin timp să intervină la Clinica Maximo-Facială din Cluj-Napoca de pe strada Moților, privind înfiltrarea apei și deteriorarea a 4 mp de tavan fals de la ultimul nivel.

La fața locului a ajuns un echipaj cu o autospecială de intervenție. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, un singur pacient a fost mutat din zona afectată și nu sunt persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment.

De asemenea, în urma ploii torențiale de astăzi, pompierii au fost solicitați să intervină pentru scoaterea apei din subsolurile mai multor case din Cluj-Napoca.

Apelurile la 112 au venit pentru străzile Eugen Ionesco, Valea Chintăului și Meteor. Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, la fața locului au fost trimise echipaje cu autospeciale de intervenție. 

De asemenea, echipajele ISU au fost solicitate să intervină și pentru scoaterea apei din mai multe garaje inundate din localitățile Florești și Baciu


Comentarii Facebook