Taximetriștii clujeni, acuzați că parchează pe trotuare: „Sunt obișnuiți din anii '90 că se poate sta acolo. Trotuarul e plin de pete de ulei și chiștoace”


Un clujean din cartierul Mănăștur susține că taximetriștii parchează ilegal, pe trotuarul din stația de autobuz Minerva. 

El a relatat că trotuarul a devenit impracticabil din cauza mașinilor parcate neregulamentar, iar zona este plină de pete de ulei și chiștoace de țigări, aruncate de șoferi. 

Chiar dacă există un stand de taxiuri la câțiva metri distanță, mulți șoferi preferă să aștepte chiar în stația de autobuz, ceea ce generează un disconfort major pentru pietoni și călători.

E plin de taximetriști pe trotuarul din stația Minerva. Puneți vă rog niște stâlpișori, ei sunt obișnuiți din anii '90 că se poate sta acolo. Tot trotuarul e plin de pete de ulei și țigări aruncate de taximetriști.

Au mai sus stand, dar ei vor să stea chiar în stație. Poliția îi alungă, în 5 minute s-au întors. Puneți niște stâlpișori, cum e și în alte stații.”, a relatat un clujean. 

Comentarii Facebook