Vineri 27 Septembrie

Temutul interlop clujean GORE are o inimă mare! Impresionat profund după ce a văzut o știre pe Știri de Cluj, Gore nu a stat pe gânduri VIDEO


Temutul interlop clujean Gore, cu o inimă mare: Printre primii donatori pentru sinistrații din Galați

Într-o acțiune surprinzătoare, cunoscutul interlop clujean Gore a dovedit că are o inimă mare, implicându-se activ în campania de ajutorare a sinistraților din Galați, afectați grav de recentele inundații. După ce a citit pe Stiri de Cluj despre inițiativa unui ONG din Florești de a colecta donații pentru locuitorii rămași fără adăpost și bunuri, Gore nu a stat pe gânduri și a fost printre primii donatori.

Potrivit celor din „Asociația Ștergem Lacrimi”, Gore a făcut o donație considerabilă cu bunuri necesare, pe care le-a încărcat direct în camionul aflat în parcarea Metro din Florești, Cluj, locul unde se desfășoară acțiunea caritabilă. „A fost impresionat de suferința oamenilor și a simțit că trebuie să ajute”, au declarat reprezentanții ONG-ului care se ocupă de strângerea de fonduri pentru sinitrații din Galați.

gore 2.jpg


gore 3.jpgCampania, organizată de Asociația Ștergem Lacrimi, își propune să adune produse alimentare, haine, electrocasnice și alte bunuri de strictă necesitate pentru familiile afectate de inundații. Acțiunea umanitară va continua până când camionul va fi plin, urmând să fie trimis în Galați pentru a aduce un strop de alinare celor care și-au pierdut totul.

„Oricine poate contribui, fie cu donații materiale, fie făcând cumpărături direct la Metro, de unde le urcăm în camion. Avem nevoie de orice, de la linguri și furculițe până la frigidere și mașini de spălat. Ajutorul fiecărui om contează enorm pentru cei din Galați,” a transmis Ovidiu Paslariu, președintele ONG-ului.

Gore, cunoscut pentru trecutul său tumultuos, a surprins comunitatea clujeană prin acest gest de solidaritate, dovedind că, dincolo de reputația sa, are o latură umană neașteptată.

Comentarii Facebook