Duminica 8 Septembrie

Terasa secretă din Bonțida care are cel mai bun gulaș și prețuri cinstite:,,Eu nu mă îmbogățesc din asta, dar îmi place să cunosc lume''


Festivalierii care doresc să scape de prețurile piperate și să se bucure de un gulaș și de o bere la un preț normal, în Bonțida, pot apela la terasa domnului Munteanu. Un om simplu, care se bucură să discute și să cunoască oamenii.

Printre multe inițiative de pensiuni, magazine, rulote care oferă mâncare, până la vânzători care încearcă să vândă tot felul de produse, pentru a scoate un venit în plus pe urma vizitatorilor, în sat există o ,,comoară ascunsă” sau “best kept secret”, așa cum o numește jurnalistul Florin Negruțiu, care l-a cunoscut pe domnul Munteanu.

Acesta spune că de când era mic copil era obișnuit să servească și să vorbească cu oamenii care se opreau, după o zi de muncă, la bufetul mamei lui.

,,Eu nu mă îmbogățesc din asta, dar îmi place să cunosc lume, să stau de vorbă cu oameni pe care altfel nu i-aș fi întâlnit și care se întorc aici an de an. Asta mi-a plăcut să fac de când eram mic. Mama ținea un bufet, așa i se zicea pe la noi, în Feiurdeni, comuna Chinteni. Și când veneau oamenii seara de la câmp, se opreau la bufet și eu mă duceam în pivniță unde ținea mama berea la rece și le aduceam să se răcorească,” a relatat proprietarul. 

Domnul Muntean consideră că este o plăcere să servească oamenii care vin la terasa lui și se bucură să revadă oameni care se întorc an de an și vorbească cu el.

Terasa ,,La Taifas” este funcțională și datorită familiei domnului Muntean, mai exact sora și nepoții, care îl ajută mereu pe proprietar.

Pomul din imagine este un păr, pe care acum 80 de ani l-au plantat bunicii dlui Muntean. Îi spun că și bunicii mei aveau un păr ca ăsta și asta e suficient ca să ne împrietenim, a mai povestit jurnalistul Florin Negruțiu.

Comentarii Facebook