Terenul unui clujean, împânzit de mormane de moloz și stâlpi de iluminat vechi, după lucrările de modernizare de pe Valea Chintăului


Un clujean s-a trezit cu mormane de deșeuri și stâlpi de iluminat vechi pe terenul său, după lucrările de modernizare de pe Valea Chintăului. 

Bărbatul a făcut o solicitare către Primăria Cluj-Napoca prin care îi roagă pe cei responsabili să înlăture deșeurile de pe proprietatea lui. 

Sunt proprietarul terenului de pe strada Valea Chintăului nr. (...). În urma modernizării străzii, pe proprietatea mea s-au depozitat deșeuri, stâlpi de iluminat vechi etc. Vă rog să mă sprijiniți în eliminarea acestora de pe proprietatea privată. Mulțumesc!”, a transmis clujeanul. 

Reamintim că lucrările de pe strada Valea Chintăului din Cluj-Napoca au fost finalizate la data de 16 august, în urma unei investiții de 15 milioane de euro.

Cu toate acestea, clujenii care locuiesc în zonă nu au fost prea încântați de veste, având în vedere că au nenumărate nemulțumiri în legătură cu lucrările realizate. 

Oamenii susțin că lucrările au fost făcute de mântuială, în unele porțiuni, iar problemele pe care le-au întâmpinat până acum nu vor fi remediate în totalitate.

*Fotografie cu caracter ilustrativ! 

Comentarii Facebook