Duminica 6 Octombrie

Teribilism pe drumurile din Cluj. O mașină care încerca să depășească două căruțe era pe cale să producă un accident grav - VIDEO


Un șofer a fost la un pas de o mare tragedie după ce a încercat să facă o manevră de depășire riscantă pe un drum din Cluj, duminică, 7 iulie.

Camera de bord a unui participant la trafic a surprins momentul în care o mașină de tip Volkswagen s-a angajat în depășirea a două căruțe, pe un drum din Cluj. Autoturismul era să provoace o coliziune cu mașina care venea din sens opus. 

Filmarea a fost publicată pe o rețea de socializare, într-un grup destinat traficului rutier din Cluj, unde a stârnit diverse reacții. 

,,Postarea asta trebuie să ajungă la politie ca să învață mintea că altă dată nu mai face manevra asta" a spus un utilizator.

,,Dacă erai și tu șofer adevărat văzând că vine batman cu viteză din față puteai reduce și tu viteza. Nu îl scutește cu nimic pe acel idiot care a depășit că un bou dar tu dacă nu ai grijă de tine nu are nimeni ..eu cred că puteai reduce viteza când ai văzut ca vine batman cu viteză," a comentat un șofer. 


Comentarii Facebook