Vineri 20 Septembrie

Tinerii care au făcut prăpăd într-un parc din Cluj au fost reținuți de polițiști! Minorii au agresat și un alt adolescent și i-au furat toți banii


În urmă cu câteva zile un grup de tineri au fost surprinși pe camerele de supraveghere în timp ce au vandalizat parcul mare din Gherla. Tinerii au aruncat mai multe tomberoane și jardiniere direct în lac ca formă de distracție. Acum le dau de socoteală polițiștilor.

,,La data de 26 iulie a.c., în jurul orei 00.38, cei doi tineri, ar fi distrus mai multe pubele de gunoi și ar fi aruncat într-un lac amenajat jardinierele care se aflau montate pe o balustradă.”, potrivit IPJ Cluj.

Se pare că vandalismul nu este cel mai rău lucru pe care cei doi minori în vârstă de 15 ani și 16 ani, l-au făcut recent. Cu doar câteva zile înainte să arunce tot ce le-a căzut în mână în lac, au tâlhărit un alt minor.

,,În fapt, la data de 22 iulie a.c., în jurul orei 00.10, cei doi tineri, aflați pe o stradă din municipiul Gherla, ar fi abordat un minor de 17 ani cu scopul de a-i sustrage banii pe care îi avea asupra sa, prin întrebuințarea de violențe fizice, ulterior fugind de la fața locului.” transmite IPJ Cluj.

Cei doi au fost reținuți pentru 30 de zile fiind cercetați sub cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Vandalism surprins pe camerele de supraveghere! Doi tineri au făcut prăpăd într-un parc din Cluj. Au aruncat tot ce le-a căzut în mână în lac - VIDEO

Comentarii Facebook