Vineri 20 Septembrie

Tir răsturnat în afara părții carosabile într-o comună din Cluj. Medicii intervin cu două autospeciale


Un accident rutier a avut loc duminică, 4 august, în satul Șaula, din comuna Izvorul Crișului, în jurul orei 11:00.

Potrivit primelor informații, un tir s-a răsturnat în afara părții carosabile. 

,,Din primele date, ar fi vorba despre un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale. Șoferul autocamionului nu necesita îngrijiri medicale,” a transmis ISU Cluj pentru Știri de Cluj.

Medicii au intervenit cu două autospeciale. Mai exact, o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

,,Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin intervin în aceste momente la un accident rutier petrecut pe raza localității Șaula. Echipajele operative au găsit la fața locului un autocamion ieșit în afara părții carosabile, însă din fericire nu există persoane care să solicite îngrijiri medicale. La misiune iau parte o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SAJ," a mai precizat ISU Cluj.

Cum s-a petrecut accidentul?

Potrivit IPJ Cluj:,,La data de 4 august a.c., în jurul orei 11.00, a fost înregistrat un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, fiind implicat un ansamblu de vehicule.

Din primele cercetări a rezultat că, un bărbat, de 64 de ani, care conducea ansamblu de vehicule pe direcția Cluj-Napoca spre Oradea, într-un viraj la stânga ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare în condiții de carosabil umed.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ."

Comentarii Facebook