Duminica 8 Septembrie

Tot mai mulți clujeni, nemulțumiți de cum arată plaja Someșului din Grigorescu: „Calitatea nisipului e execrabilă”


În ultima perioadă, tot mai multe persoane și-au exprimat nemulțumirea în legătură cu plaja Someșului din Grigorescu. Clujenii susțin că nisipul este de cea mai proastă calitate, iar după ultimele lucrări derulate în zonă, plaja și-a pierdut farmecul.

Cu plaja din Grigorescu cand se va face ceva? Nisipul de pe ea e de cea mai proastă calitate: e tare și la fiecare ploaie se formează sănțulete care nu dispar după ce nisipul se usucă (din cauza calității nisipului care e execrabilă).”, a reclamat un clujean.

O altă persoană se gândește cu nostalgie la momentele în care își petrecea timpul pe plaja din cartierul Grigorescu. Ea susține că se bucura de perdeaua de verdeață și arbori de la Barajul hidro până la podul Garibaldi. Însă, după lucrările de revitalizare a malurilor Someșului, verdeață a fost înlocuită cu dale din beton. 

Cunoașteți un loc de bronzat în aer liber asemanator cu promenada/plaja Someșului din Grigorescu? Acela era locul meu preferat de stat pe pătură și relaxat, în timp ce citeam o carte sau ascultam muzica. Toata fâșia verde de la Barajul hidro până la podul Garibaldi/Cotton club, era minunată și naturală. Și plaja în zilele în care nu erau unii care lăsau gunoaie după ei, sau deranjau pe toată lumea cu galagia sau alții cu câini periculoși. Chiar era mult peste ce este azi. Până au betonat-o și au ruinat zona total.”, a transmis o clujeancă. 

Comentarii Facebook