Tot mai mulți clujeni, umiliți de taximetriștii de la Aeroportul din Cluj-Napoca: „Refuză plata cu cardul, motivând că nu merge POS-ul”


În ultimele luni, tot mai mulți clujeni s-au plâns de modul în care sunt tratați de unii taximetriști de la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca. 

După ore întregi de zbor, obosiți peste măsură și dornici să ajungă acasă cât mai rapid, pasagerii care aterizează pe aeroportul clujean se lovesc de atitudinea ostilă practicată de o bună parte dintre taximetriști. 

Cele mai multe probleme apar în momentul în care oamenii întreabă dacă se poate plăti cu cardul. Din diferite motive, taximetriștii refuză și fie ajung să spună că nu le funcționează POS-urile, fie îi umilesc pe cei care îndrăznesc să le ceară lămuriri. 

Un clujean a semnalat recent această situație și susține că Primăria Cluj-Napoca nu este interesată să rezolve problema taximetriștilor care nu acceptă plata cu cardul. 

Situația taximetriștilor de la Aeroportul Cluj-Napoca care refuză plata cu cardul motivând că nu merge POS-ul este una pe care aparent primăria nu dorește să o rezolve. Este de mulți ani, dar astăzi am fost refuzat de 2 taximetristi având același motiv, "nu merge POS-ul". Evident nu au vrut sa arate POS-ul să mă conving că nu funcționează. O mizerie de oraș și oameni pe măsură.”, a semnalat un clujean. 

Citește și: Un clujean a fost umilit de un taximetrist, în fața Aeroportului din Cluj: „Șoferii își bat joc de noi, urlă, ne spun că nu iau clienți din zona noastră”

Comentarii Facebook