Vineri 18 Octombrie

Trafic de coșmar astăzi în Cluj, după închiderea străzii Aleea Stadionului: ”Mulțumim, ne-ați făcut dimineața mai lungă!”- FOTO


Rezultat magnific astăzi al închiderii străzii “Aleea Stadionului”. Felicitări celor care au luat decizia! Ne-ați făcut dimineața mai lungă cu 20 de minute


Traficul din Cluj-Napoca a fost de coșmar în această dimineață din cauza închiderii Aleii Stadionului, provocând întârzieri semnificative pentru clujenii care mergeau spre locurile de muncă. Decizia autorităților de a închide această arteră importantă a generat un val de nemulțumire în rândul șoferilor.

De la primele ore ale dimineții, străzile adiacente, precum Calea Moților, strada George Coșbuc, strada Uzinei Electrice, au fost sufocate de un număr crescut de vehicule, ceea ce a dus la aglomerări majore și la o creștere considerabilă a timpului de deplasare.

Mulți șoferi au raportat că și-au prelungit drumul cu cel puțin 20 de minute, încercând să navigheze prin traficul blocat: ”Rezultat magnific astăzi al închiderii străzii “Aleea Stadionului”. Felicitări celor ce au luat decizia! Ne-ați făcut dimineața mai lungă cu 20 minute”.

Recomandăm șoferilor să evite zona Aleii Stadionului și să utilizeze pe cât posibil rute alternative pentru a reduce timpul petrecut în trafic. De asemenea, utilizarea mijloacelor de transport în comun sau a bicicletelor poate reprezenta o soluție mai eficientă în această perioadă.


Comentarii Facebook