Miercuri 18 Septembrie

Trafic de COȘMAR în Cluj, de când a început școala! Clujean: Mi se face rău ce trafic avem/În Mănăștur am făcut 3 km în 40 de min


Traficul din Cluj-Napoca este un adevărat coșmar pentru șoferi, mai ales de când s-au deschis școlile, iar părinții țin morțiș să-și lase copiii chiar la poarta școlii și să-i ia tot de acolo. Un clujean care locuiește în cartierul Mănăștur, cel mai aglomerat cartier al Clujului, spune că a făcut 3 km în 40 de minute astăzi. 

„Mi se face rău ce trafic avem la Cluj. Au început școlile ,,ce bine îmi pare". Azi în Cartierul Mănăștur am făcut 3 km în 40 de minute. Nu știu de ce la o clasa pregătitoare trebuie să înceapă cursurile fix de la ora 8?”, a relatat clujeanul pe o rețea de socializare.

Traficul din Cluj-Napoca este infernal, mai ales în timpul săptămânii când copiii trebuie să meargă la școală, iar clujenii aleg să îi ducă direct cu mașina. 

Infrastructura rutieră lasă de dorit, nu ajută nici lipsa școlilor în anumite cartiere. 

„Noi în loc să facem infrastructură rutieră facem parculete, închidem străzi și desființăm parcări. Soluția în situații din acestea e o sesiune de 30 de minute de relaxare în părculeț”, mai precizează cineva.

La fiecare început de an școlar conflictele șoferi versus pieton se înmulțesc:

„Sunt oameni care își lasă mașina în stradă să meargă să-și ia plodul. Atat de incapabili sunt, ce mai vrei, oamenii sunt traficul și tot ei se plang și dau vina pe alții”, a mai comentat un clujean. 

Foto. Facebook/Info Trafic jud. Cluj

Comentarii Facebook