Trafic infernal în Borhanci! Primăria Cluj-Napoca, somată să ia măsuri urgente: „Voi ați autorizat blocurile, voi să rezolvați problema”


Mai mulți clujeni care locuiesc în cartierul Borhanci petrec zilnic zeci de minute în trafic. Oamenii pun problema pe seama infrastructurii rutiere slab dezvoltate în zonă și a construcțiilor edificate fără să se țină cont de cum vor afecta circulația vehiculele viitorilor proprietari. 

Un clujean a somat Primăria Cluj-Napoca să intervină de urgență pentru a rezolva problema aglomerației de pe strada Borhanciului. 

Aglomerație foarte mare pe strada Borhanci. Vă rog să faceți ceva în această privință, în afara celebrului drum de centură care va fi finalizat în 10 ani. Dumneavoastră ați autorizat blocurile, tot dumneavoastră să rezolvați problema.”, a relatat un locuitor din zonă. 

O altă persoană susține că există un pericol major de accidente la intersecția străzilor Răsăritului cu Borhanciului. Clujeanul susține că pietonii își pun zilnic viața în pericol traversând ilegal, pentru că nu au o altă variantă. 

Revin la mai bine de 4 luni de la ultima sesizare, mai mult pentru a strânge material pentru inevitabilele accidente care se pot produce la intersecția străzii Rozmarinului cu strada Borhanciului.

Este a doua sesizare, prima fiind „rezolvată” cu mențiunea că urmează o analizare. În fiecare zi există riscul de accidentare al pietonilor care traversează strada ilegal, pentru că nu există o altă variantă.

Nici trotuar pe partea stângă, nici trecere de pietoni. Traficul este tot mai aglomerat. Este păcat că nu se rezolvă nimic până nu se produce un accident serios sau cineva nu își pierde viața. Dar e bine că sesizările rămân în scris.

Concret, vă întreb încă o dată care este varianta legală de a ajunge de pe strada Rozmarinului la strada Albăstrelelor, de exemplu, și totodată varianta care să nu îmi pună mie și copilului viața în pericol. Aștept un răspuns și o rezolvare.”, a sesizat un clujean. 

Comentarii Facebook