Trafic îngrozitor în Borhanci! Oamenii sunt cu nervii la pământ: „Niciodată nu a fost așa rău. Luați măsuri, nu vă mai bateți joc”


Situația traficului din Colonia Borhanci pare că se înrăutățește pe zi ce trece. Tot mai mulți clujeni susțin că stau zeci de minute sau chiar ore în drum spre locul de muncă, școli sau case.

Oamenii au început să-și piardă răbdarea și sunt cu nervii întinși la maxim. Pe zi ce trece, traficul este din ce în ce mai aglomerat, iar situația devine insuportabilă. 

Un clujean a dezvăluit că în fiecare dimineață, începând cu ora 07:20, se formează o coloană de trei kilometri pe strada Borhanciului, până la intersecția cu strada Constantin Brâncuși. 

În fiecare dimineață, începând de la 7:20, cozile în Borhanci se întind pe kilometri, niciodată nu a fost așa rău. Luați măsuri, nu vă mai bateți joc. Cineva ar trebui să dirijeze intersecția de la Brancusi cu Borhanci și să luați măsuri de urgență pentru rezolvarea problemei. Cine a mai văzut să ai coadă de 3 km la o intersecție în fiecare zi.”, a transmis un locuitor din Borhanci. 

Oamenii susțin că principala problemă nu ar fi neapărat dorința șoferilor de a se deplasa cu autoturismul personal, ci slaba dezvoltare a infrastructurii rutiere, având în vedere că traficul se desfășoară pe o singură bandă pe sens.

Comentarii Facebook