Duminica 8 Septembrie

Traficant de droguri, prins la Cluj! A vândut „marfă” de zeci de mii de lei înainte să-l prindă polițiștii clujeni


Imagine cu caracter ilustrativ

Un traficant de droguri a fost reținut la Cluj după ce a vândut „marfă” de zeci de mii de lei. 

„Polițiști Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au documentat activitatea infracțională a unei persoane, cercetată pentru trafic de droguri de risc.

Din actele de urmărire penală efectuate a reieșit că, în luna martie 2024, aceasta ar fi procurat, deținut și vândut, cu 26.000 de lei, 1,3 kilograme de canabis, iar, la data de 9 iulie 2024, ar fi deținut, în scopul comercializării, aproximativ 2 kilograme de drog de risc (canabis).

Pe parcursul percheziției domiciliare efectuate la aceeași dată, au fost descoperite și ridicate două pungi vidate, conținând în total 2 kilograme de canabis, obiecte purtând urme de substanță, un grinder, un cântar de precizie și un aparat de vidat, precum și alte mijloace de probă.

La data de 9 iulie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a persoanei cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc”, transmite IPJ Cluj. 

În cursul zilei de astăzi, 10 iulie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj a dispus arestarea preventivă a acesteia, pentru 30 de zile.

Comentarii Facebook