Vineri 20 Septembrie

Traficant de stupefiante din Cluj, prins în flagrant cu mașina plină de ,,prafuri”. Ce au găsit polițiștii în casa lui - FOTO și VIDEO


Un traficant de substanțe interzise a fost prins cu 70 de grame de droguri în mașină.

Polițiștii au găsit două feluri diferite de droguri, dar și un cântar și plicuri.

1.jpeg

,,În cursul zilei de 10 august a.c., persoana în cauză a fost prinsă în flagrant delict, în municipiul Cluj-Napoca, în timp ce ar fi deținut, în autoturismul cu care se deplasa, aproximativ 70 de grame de substanță psihoactivă 2MMC, destinată comercializării.

De asemenea, asupra acesteia au fost găsite o cantitate de cocaină, un grinder, un cântar electronic și mai multe plicuri ziplock.”, transmite IPJ Cluj.

2.jpeg

Casa persoanei cercetate a fost verificată a doua zi, polițiștii găsind droguri și bani. Individul voia să le vândă, cel mai probabil festivalierilor din Cluj. 

,,Ulterior, la data de 11 august a.c., a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la locuința acesteia, fiind descoperite și ridicate mai multe plicuri conținând cantități de substanță cristalină, obiecte purtând urme de substanță, sume de bani în lei și euro, precum și alte mijloace de probă.”, potrivit IPJ Cluj.

Acesta a fost reținut inițial pentru 24 de ore. Ulterior magistrații au dispus arestarea preventivă a persoanei în cauză pentru 30 de zile.

3.jpeg

Comentarii Facebook