Vineri 20 Septembrie

Traficant de stupefiante din Cluj, reținut de polițiști! Bărbatul vindea substanțe interzise la festivaluri - FOTO și VIDEO


Un traficant de substanțe interzise a fost reținut de polițiștii din Sălaj, în urma unor percheziții domiciliare desfășurate în urmă cu două zile la casa bărbatului din Cluj.

Acesta vindea substanțe inclusiv participanților la festivaluri. Ca să-și desfășoare liniștit activitățile ilegale acesta a folosit și acte false. 

1723037822big_7.jpeg

,,Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că, în perioada iulie-august 2024, acesta ar fi procurat, deținut și comercializat, în mod repetat, cantități de droguri de risc și mare risc (canabis, 3-CMC – cunoscut sub denumirea generică de cristal, cocaină și comprimate ecstasy), către consumatori din județele Sălaj și Cluj, inclusiv cu ocazia unor festivaluri de muzică.”, transmite Inspectoratul General al Poliției Române. 

Ca să-și desfășoare liniștit activitățile ilegale, dar și pentru a se sustrage de la executarea unei pedepse cu închisoarea, acesta a folosit și acte false.  Polițiștii au găsit 5 feluri de droguri în casa acestuia, dar și bani. 

1723037816big_5.jpeg

,,În urma percheziției domiciliare efectuate de polițiști, au fost descoperite și ridicate peste 2 kilograme de cristal (3-CMC, drog de mare risc), 15 grame de cocaină ( drog de mare risc), 59 de comprimate de ecstasy ( drog de mare risc), 580 de grame de canabis, 45 de grame de rezină de canabis (droguri de risc), 30.000 de lei, 900 de euro, precum și alte mijloace de probă.”, transmite IGPR. 

Bărbatul a fost reținut inițial pentru 24 de ore, magistrații hotărând miercuri ca acesta să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Activitățile s-au desfășurat în contextul măsurilor adoptate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne pentru a avea festivaluri fără droguri.

1723037813big_4.jpeg


Comentarii Facebook