Duminica 13 Octombrie

Traficanți din Cluj, săltați de DIICOT! Cei 4 aveau peste 700 de plicuri în casă/Vindeau ,,marfă” de doi ani


Trei bărbați și o femeie din Cluj au fost reținuți în urma unor percheziții.

Cei 4, cu vârste  cuprinse între 21 și 42 de ani sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de efectuare de operaţiuni fără autorizaţie prealabilă cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Bărbatul de 42 de ani este cercetat și pentru trafic de droguri de mare risc și deținere, fără drept, de droguri de mare risc în scopul consumului propriu.

În perioada 2022–octombrie 2024, inculpații au manipulat, depozitat și vândut substanţe psihoactive pentru prizat (2MMC), către consumatori de pe raza județului Cluj, cu sume cuprinse între 80 și 150 lei pentru un gram.

Mai mult, intervalul 2023-2024,  unul dintre inculpați a procurat, vândut și deținut pentru consum propriu diferite cantități de cristal (3-CMC, drog de mare risc).

Polițiștii au găsit peste 100 de grame de droguri dar și cântare și plicuri.

,,În cursul perchezițiilor domiciliare efectuate în municipiul Cluj-Napoca și orașul Huedin au fost identificate și ridicate cantitatea de aproximativ 130 grame substanță psihoactivă 2MMC parțial porționată și ambalată, o cantitate de canabis, peste 700 de plicuri ziplock goale, cântare de precizie, obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.”, informează DIICOT. 

Doi dintre inculpați au fost reținuți preventiv pentru o perioadă de 30 de zile în timp ce față de alți doi inculpați, procurorii DIICOT Cluj au luat măsura controlului judiciar.


Comentarii Facebook