Duminica 8 Septembrie

Traficul din Cluj a încremenit din cauza accidentelor: „Coloană până pe Moților”/„Coada e până pe Calea Florești”-VIDEO


E blocat Clujul vineri după două accidente! Circulația rutieră este paralizată și zeci de autobuze CTP stau în coloană după incidentele de pe strada Napoca și cel de la Podul Calvaria. 

Șoferii stau pe loc zeci de minute sau avansează foarte încet. 

,,Exact ceea ce lipsea în trafic într-o vineri după-amiaza. Încă ceva pe Frunzișului și pe Muncii și putem aștepta weekendul în casă” a comentat un clujean. 

,,Ocoliți prin parcul mare… coada și la intrare pe Clinici, pe Moților la fel…” a mai punctat un șofer. 

Un BMW a intrat într-un stâlp pe strada Napoca, după un accident cu o altă mașină 

Două mașini au fost implicate într-un accident rutier pe strada Napoca. Au fost trei persoane implicate, dintre care și o minoră de 11 ani. 

,,Toate cele trei persoane sunt conștiente au fost transportate la spital pentru ingrijiri medicale”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

pozik.jpg

La podul Calvaria a avut loc un alt accident. Un tramvai și o mașină s-au ciocnit
În aproximativ aceeași perioadă cu accidentul de pe strada Napoca, un tramvai și o mașină au intrat într-o colizune, în zona podului Calvaria. În urma acestuia, cele două autoturisme implicate au fost avariate serios.

,,O femeie, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost consultată de către echipajul SMURD și a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Conform primei evaluări acesta era conștientă și cooperantă," au transmis reprezentanții ISU Cluj.
accident-calvaria-poze.jpg

Comentarii Facebook