Miercuri 18 Septembrie

Traficul din Cluj nu este pentru cei ,,slabi de inimă”. O femeie a avut parte de mai multe peripeții până a ajuns la destinație: ,,Super aventură”


Aglomerația este un cuvânt aproape sinonim cu traficul din Cluj-Napoca și zonele din jurul municipiului. Pentru a demonstra acest lucru, o clujeancă a povestit experiența ei, mai exact, cât durează un drum de pe str. Teilor, Florești, până pe str. Fabricii. 

La ora 07:16 a pornit ,,aventura”, urmând ca peste 7 minute să ajungă în stația de la Panemar. 

,,Conform orarului CTP, vine M26 la 07.32. Optimistul din mine chiar s-a luat după orar. Totuși la ora 07.30 afișajul Ctp e blank (nu arată nimic). De fapt de-a dreptul black, în afara de oră și grade nu se întrevede nimic la orizont,” a povestit clujeanca. 

Au urmat 15 minute de așteptare și speranță că autobuzul o să apară. La ora 07:37 un mijloc de transport în comun oprește în stație, însă spre nefericirea femeii, avea altă rută. 

Totuși, la ora ,,07.50 - vine un bus din deal (Cetatea Fetei): e M21, evident. Dar ce mai contează, bun și ăla în lipsă de altceva. Trafic în regulă până la fosta fermă de pui. De aici începe greul. Șoferul Ctp, foarte de treabă, lasă să intre în față și mașina de gunoi. În mintea mea se coboară vreo doi sfinți. Dar apoi mă gândesc să-i las în pace, cu câteva minute în plus sau în minus cam tot acolo e,” a mai precizat femeia

O viteză redusă, aglomerație multă și diferite ,,obstacole” au mai apărut pe drum:

,,Evident viteza melcului turbat, aglomerația crește în bus proporțional cu minutele de întârziere. 

Pe lângă Marion se lucrează, din nou. Trafic deviat, un polițist doarme în mijlocul străzii: cred că era tot un drac cu el sau fără el pe o bandă spre Cluj,” a continuat să spună clujeanca. 

La ora 08:35 se ajunge în stația Bucium, de unde femeia mai are un singur pas de făcut, până a ajunge la destinație. Troleul. Însă după cum era de așteptat, au apărut, din nou, diferite evenimente neprevăzute. 

,,Toate bune și frumoase, până pe Calea Moților, la intersecția cu Coșbuc: s-a luat curentul. Toate troleele stau și cugetă la nemurirea răbdării, probabil: vreo 10 minute luuuungi în care majoritatea "coechipierilor" din troleu au abandonat lupta și au părăsit Ctp-ul. Eu am rămas pe baricade

Super aventură! Totuși nu o recomand celor slabi de inimă,” a povestit femeia pe o rețea de socializare.


Comentarii Facebook