Sambata 28 Septembrie

Tragedie cumplită pentru o familie din Cluj-Napoca. Trei persoane au fost găsite moarte lângă piscină/ Cauza probabilă: electrocutare


Citește și 

Detalii cumplite despre cum s-a produs tragedia familiei din Cluj care s-a electrocutat. Bărbatul de 46 de ani a fost director de bancă - Ştiri de Cluj (stiridecluj.ro)

Tragedie uriașă pentru o familie din Sopor Cluj. Trei membri ai familiei au fost găsiți morți lângă piscina din curte

Marți seara, în Cluj-Napoca, a avut loc o tragedie de proporții, în urma căreia membrii unei familii au fost găsiți morți. Incidentul s-a petrecut pe strada Soporului, unde echipajele de urgență au intervenit rapid, dar, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru a salva viețile celor implicați. Din primele informații rezultă că trei persoane și-au pierdut viața în această tragedie, cauza probabilă fiind electrocutarea în piscină.

Medicii de la Ambulanța Cluj au sosit la fața locului marți seara, constatând decesul celor trei persoane. În același timp, polițiștii criminaliști au început investigațiile pentru a stabili circumstanțele exacte ale acestui incident nefericit.

Un vecin ar fi sunat la 112, deoarece niciunul dintre cei trei nu răspunde la telefon

Potrivit martorilor un vecin ar fi încercat să ia legătura cu cele trei persoane, dar niciuna dintre acestea nu răspundea. Așa că bărbatul a sunat la 112, iar polițiștii s-au deplasat la fața locului. Toate cele trei persoane erau decedate în curtea din spatele casei și erau în costume de baie. 

Aceștia erau îmbrăcați în costume de baie și zăceau fără viață lângă o piscină gonflabilă pe care o aveau montată în curte. Cel mai probabil, cei trei s-au electrocutat, deoarece în curte erau diverse improvizații electrice, iar peste piscină treceau fire electrice, trase din tabloul electric. Este foarte posibil, ca unul dintre fire să fi fost cauza. 

Ce spune Poliția Cluj despre tragedia familiei din Sopor, Cluj-Napoca

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție au declarat pentru Știri de Cluj:

”La data de 18 iunie a.c., în jurul orei 22.04, Poliția Municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin apel SNUAU 112 despre faptul că o familie nu mai răspunde la apeluri.

Echipa operativă sosită la fața locului a găsit 3 persoane decedate, în curtea imobilului. Este vorba de doi bărbați de 76 de ani, respectiv 46 de ani și de o femeie de 74 de ani.

Trupurile neînsuflețite au fost transportate IML Cluj, pentru efectuarea autopsiei și stabilirea cauzei decesului.

În cauză se continuă cercetările într-un dosar penal întocmit pentru ucidere din culpă”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj pentru Știri de Cluj .

Citește și 

Detalii cumplite despre cum s-a produs tragedia familiei din Cluj care s-a electrocutat. Bărbatul de 46 de ani a fost director de bancă - Ştiri de Cluj (stiridecluj.ro)

Comentarii Facebook