Duminica 8 Septembrie

Tragedie în Cluj! Un bărbat a fost găsit fără suflare în curtea casei, lângă piscină


Un bărbat din Huedin a și-a pierdut viața zilele trecute. Acesta a fost găsit mort lângă piscina gonflabila din curte, după ce s-ar fi electrocutat din cauza unui aparat radio.

Bărbatul  de 55 de ani ar fi pus mâna pe radio în timp ce se afla în apă, pe mâinile acestuia prezentând semne de arsuri, potrivit infohuedin.ro.

Din păcate, medicii nu au putut salva bărbatul, find declarat decesul.

„La data de 19 iulie a.c, in jurul orei 12.30, polițiștii orașului Huedin au fost sesizați printr-un apel la SNUAU 112, despre faptul că un bărbat a fost găsit decedat în curtea unui imobil din Huedin, în apropierea unei piscine. Au fost efectuate cercetări la fața locului, iar cadavrul barbatului de 55 de ani a fost transportat la IML Cluj, în vederea efectuarii necropsiei și stabilirii cauzei decesului. În cauză se desfășoară cercetări sub aspectul infractiunii de ucidere din culpă”, transmite IPJ, pentru sursa citată.

Amintim că luna trecută, o întreagă familie a murit electrocutată în piscină în Cluj-Napoca. Atunci un bărbat de  46 de ani și părinții săi de 74 și 76 de ani  și-au găsit sfârșitul într-un acest teribil mod.

Tragedie cumplită pentru o familie din Cluj-Napoca. Trei persoane au fost găsite moarte lângă piscină/ Cauza probabilă: electrocutare


Comentarii Facebook