Tragedie în Cluj! Un bărbat a murit după ce a dat foc unor buruieni uscate

Imagine cu caracter ilustrativ

Mare atenție la așa-zisa curățenie, făcută nesăbuit. Un bărbat de 70 de ani din județul Cluj și-a pierdut viața într-un incendiu de vegetație, provocat chiar de el. Poliția a fost sesizată prin apel la 112 de un bărbat care a descoperit incidentul tragic. 

„La data de 13 august, în jurul orei 17.00, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, de 55 de ani, cu privire la faptul că o persoană ar fi decedat într-un incendiu de vegetație, produs pe un teren viran din proximitatea localității Corneni, comuna Aluniș. La fața locului a fost dirijat un echipaj medical care a constatat decesul unui bărbat de 70 de ani”, transmite IPJ Cluj. 

Din verificările preliminare, polițiștii au constatat că bărbatul de 70 de ani ar fi aprins vegetația uscată, iar ulterior ar fi scăpat de sub control incendiul propagat, fiind găsit decedat în această zonă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor.

Comentarii Facebook