Tragedie într-o localitate din Cluj! O femeie și-a pierdut viața după ce a intrat în stop cardio-respirator, în urma unui incendiu - VIDEO


UPDATE ORA 16:27 

După zeci de minute de încercări de resuscitare, din păcate, femeia s-a stins din viață. Aceasta a fost salvată din încăperea cuprinsă de flăcări de pompierii din Cluj.

,,Din păcate, a fost declarat decesul victimei. În aceste momente se cercetează cauza probabilă de izbucnire a incendiului," a comunicat ISU Cluj.

Știrea inițială:

Pompierii intervin în aceste momente la un incendiu izbucnit în comuna Luna, astăzi, 15 octombrie, în jurul orei 15:10. 

O femeie a fost salvată din imobilul cuprins de flăcări de către pompieri. Fiind în stop cardio-respirator și prezentând arsuri, medicii se luptă pentru a-i salva viața.

Incendiul se manifestă la o cameră de aproximativ 20mp, iar o alta este inundată de fum.

,,Pompierii din cadrul Detașamentului Turda intervin în aceste momente la un incendiu care se izbucnit la o casă în localitatea Luna. Din primele date, flăcările se manifestă la o cameră de aproximativ 20 mp, iar o altă încăpere este inundată cu fum. Pompierii au pătruns în interior și au evacuat o femeie, care prezintă arsuri și este în stop cardio-respirator. Se aplică manevre de resuscitare” a transmis ISU Cluj. 

UPDATE ORA 15:45

Pompierii au reușit să stingă incenediul. Medicii continuă să aplice manevrele de resuscitare femeii.

,,Incendiul a fost lichidat. Echipajul SAJ continuă manevrele de resuscitare" a mai precizat ISU Cluj.


Comentarii Facebook