Sambata 26 Octombrie

Trei clujeni au înscenat dauna unui Lamborghini Huracan. Ce valoare avea bolidul VIDEO PERCHEZIȚIE


Cei trei au fost prinși în urma unei acțiuni a Poliției pentru combatrerea infracțiunilor de înșelăciune în domeniul asigurărilor 

În cursul zilei de azi, 21 octombrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Cluj, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, au pus în executare 11 mandate de percheziție domiciliară și 7 mandate de aducere, în cadrul operațiunii JUPITER.

Acțiunea a vizat investigarea unor infracțiuni de înșelăciune în domeniul asigurărilor și fals în declarații. Printre aspectele anchetate se află o posibilă tentativă de obținere frauduloasă a unei despăgubiri pentru un autoturism, evaluat la aproximativ 100.000 de euro.

În cadrul investigațiilor efectuate de polițiști, au fost identificați 3 bărbați, cu vârste curpinse între 34 și 38 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de înșelăciune privind asigurările.

După finalizarea perchezițiilor, au fost ridicate mai multe bunuri cu valoare probatorie, iar persoanele bănuite au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj pentru audieri și măsuri procedurale. 

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, a celor 3 bărbați, aceștia fiind conduși într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune privind asigurările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.” a transmis IPJ Cluj


Comentarii Facebook