Trist pentru Cluj: Un taximetrist a cerut 100 de lei de la un vârstnic care și-a uitat telefonul: „Tata sărmanul, la 77 de ani și aproape orb”


Un bărbat a povestit pe o rețea de socializare o situație mai puțin fericită, întâmplată tatălui său, un vârstnic de 77 de ani, în urmă cu două zile.

În timp ce acesta se afla la Cluj și-a pierdut telefonul într-un taxi. Când taximetristul care se afla în posesia telefonului a răspuns, a cerut o sumă de bani pentru a înmâna bunul. 

,,Tata sărmanul la 77 de ani și aproape orb s-a urcat într-un taxi să îl ducă la Autogară. A rămas fără telefon în taxi. Am sunat și a răspuns taximetristul să îi dau 100 ron pe BTpay de mai vreau sa vad telefonul. Păi eu iți dau banii, dar tu ești în Cluj și eu la Sighet. Pune-l pe curier îți dau adr. și îți plătesc cât zici la curier. Mi-a inchis tel. și nu mai răspunde,” a povestit un bărbat întâmplarea pe un grup de socializare.

,,Trebuie reclamat, să îi fie rușine,” a comentant un utilizator. 

,,Dacă ai găsit un obiect (telefon, portmoneu), și nu îl predai la poliție ești pasibil de închisoare!” a mai spus un bărbat.


Comentarii Facebook