Tupeu de șofer clujean la UBER, parcat pe loc pentru persoane cu handicap: „I-am atras atenția, dar a zis că nu-l interesează/ Unde fac reclamație?”


Un șofer Uber a fost fotografiat parcând pe un loc destinat persoanelor cu handicap. Persoana care a postat imaginea pe un grup destinat șoferilor din Cluj a relatat că i-a atras atenția celui care conducea mașina că a ocupat locul destinat persoanelor cu handicap, însă acesta a răspuns indiferent că "nu îl interesează".

”I-am atras a atenția că a parcat pe locuri de handicap, a spus că nu îl interesează. Știe cineva dacă se poate face o sesizare la uber pentru acești soferi?” a întrebat cel care a făcut fotografia. 

De asemenea, el a precizat că nu se pune problema ca cel de la UBER să fi adus pe cineva care avea handicap: „Din moment ce am fost de față, pot să garantez ca nu avea nicio altă persoană în autoturism”.

Legea nr. 145/2020 stabilește că cei care parchează pe locurile pentru persoanele cu dizabilități riscă amenzi cuprinse între 2.000 de lei și 10.000 de lei, precum și ridicarea mijlocului de transport de pe locul de parcare respectiv.

Prin urmare, cel care l-a surprins pe șoferul de la Uber parcând pe locurile pentru persoane cu handicap, speră ca acesta să fie sancționat.

uber 2 parcat.jpg


Comentarii Facebook