Turiști străini, păcăliți de o firmă de închirieri auto din Cluj! Prin ce metodă au fost înșelați pe față: ,,Nu este deloc corect!"


O femeie din Olanda care a închiriat o mașină de la un serviciu de închirieri auto din Cluj susține că a fost păcălită pe față. Femeia povestește cum cei de la închirieri auto au încercat să-i vândă o asigurare deși avea deja.

Femeia a refuzat iar totul a mers perfect până când a adus automobilul înapoi. La returnarea mașinii totul a fost în regulă, fără vreun defect vizibil.

Femeia povestește că unul dintre angajații firmei a folosit niște zgârieturi invizibile ca pretext pentru a-i pune pe străini să plătească. Femeia spune că asigurarea lor a acoperit costul acestor daune însă simte că acest tip de practici sunt total înșelătoare.

,,(n.red O companie de închirieri auto) din Cluj (România) a vrut să ne vândă o asigurare dar aveam deja una. Ni s-a spus să facem poze cu mașina înainte de închiriere și am făcut-o (ca de obicei).

NU am avut daune pe perioada închirierii. Ducem mașina înapoi și omul nu vede nimic!! Dar atinge fereastra și SIMTE niște zgârieturi pe care NU le-ai fi putut vedea!!! A trebuit să plătim... bani pe care îi vom primi înapoi de la PROPRIA asigurare, dar nu este deloc corect!”, a scris femeia, pe un grup destinat străinilor din România.

Internauții i-au recomandat femeii să depună o plângere la protecția consumatorului.

Screenshot 2024-08-19 153542.png


Comentarii Facebook