Duminica 22 Decembrie

Uica Mihai prezintă Cupa Bloggerilor la Polus Center


Un proiect pentru bloggerii din spectrul culinar va avea loc în acest week-end la Cluj-Napoca, la Polus Center.


Programul competiţiei:

Sâmbătă, 8 septembrie 2012

A.Clasa Preparate Culinare Reci
Secţiunea Platouri festive, Antreuri, Secţiunea Dulciuri şi Patiserie, Secţiunea Creaţie,
Secţiunea Meniu Alternativ

Duminică, 9 septembrie 2012

B. Clasa Gătit în Aer Liber
Secţiunea Plită, Secţiunea Grătar, Secţiunea Ceaun, Secţiunea Creaţie

Premiile principale ale Competiţiei
1.Cupa Clasei Preparate Culinare Reci
2. Cupa Clasei Gătit în Aer Liber
                 
Se vor premia toţi câştigătorii secţiunilor clasaţi pe locurile I,II,III        

 

WEEK-END CLUJ: Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber, la Cluj

                                        

Componenţa Juriului

A.Comisie de evaluare pentru profesionişti (minim 5 persoane – specialişti în gastronomie)
B.Comisie de evaluare pentru amatori (minim 5 persoane – specialişti în gastronomie)
C.Comisie Somelieri – comisie de evaluare pentru
               asocierea preparatelor culinare cu băuturile (minim 3 persoane somelieri, specialişti în vinuri)

Criteriile de evaluare

1.Gustul produselor culinare (maxim 25 puncte)
2. Prezentarea produselor culinare în forma finală (maxim 25 puncte)
3. Dexteritatea concurentului (maxim 25 puncte)
4. Igiena concurentului (maxim 25 puncte)

Evaluarea premiilor

Între 40 şi 59 puncte – diplomă de participare
Între 60 şi 79 puncte – medalie de bronz
Între 80 şi 89 puncte – medalie de argint
Între 90 şi 100 puncte – medalie de aur
Concurentul care se apropie cel mai mult de 100 puncte câştigă Cupa secţiunii.
Concurentul care câştigă cele mai multe Cupe de secţiuni, câştigă şi Cupa etapei,
respectiv Cupa Polus Center oferită de Polus Center Cluj.
Concurentul care câştigă cele mai multe Cupe de etape, câştigă şi Cupa Campionatului.

 

Comentarii Facebook