Un bărbat a băgat spaima în mamele din carterul Zorilor! Aveți grijă la el. Sunați la poliție, dacă îl vedeți - FOTO


Un bărbat care locuiește pe străzi a băgat spaima în mămicile diin cartierul Zorilor, care au început să sune la poliție pentru a-l reclama. Cel vizat are un comportament nepotrivit, amenință și se laudă că a agresat minore.  

”Salutare mămici

Nu știu dacă am voie sa postez așa ceva, dar m-aș bucura să știți cât mai multe despre acest individ și să ne ferim de el. De vreo 2 luni a tot venit acest bărbat la noi în fața porţii, (în Zorilor, are traseu pe străzile Mircea Eliade, Nichita Stănescu si Eugen lonesco) vorbind singur și urmărind tot ce se întâmplă în curte.

Iar într-o seara, ceva trecători au chemat poliția să-l ia și evident că a dispărut instant.

Long story short. A reaparut de curând. A început să ceară de lucru și soţul meu i-a spus că nu are să îi dea și a început să spună apoi că el e certat cu legea, că a agresat sexual nişte minore când era beat.

În fine, a dat târcoale pe aici, ba apărea, ba dispărea și a poposit iar la noi pe gard, cu ochii în curte. Eu de stres și panică i-am spus să plece și să nu se mai uite la noi în curte și evident că a început cu amenințări ca baga cutitu-n noi. 

A chemat soţul poliția și l-au dus la secţie. Are foarte multe plângeri la poliție, însă e iar liber. Și a trecut din nou în viteza pe aici, după ce a fost luat de poliție. 

Face gesturi sexuale în public, ameninţă, iar dacă este văzut în Zorilor, anunţaţi vă rugăm poliția. Dacă i se strâng mai multe plângeri poate fi arestat. 

Nu dorim râul nimănui, însă nu e normal ce se întâmplă”, a relatat o mămică speriată.

Poliția a precizat că bărbatul a fost audiat, dar nu au fost găsite motive pentru a-l reține. Acesta nu are domiciliu și locuiește pe străzi. 

3b75a2e769c9f47f08dc4874e57e6d80.jpg

Comentarii Facebook