Un bărbat a fost lovit de tren în comuna Apahida, județul Cluj. Medicii nu au mai putut face nimic pentru el- FOTO/VIDEO


Incident tragic în comuna Apahida: un bărbat a fost lovit mortal de tren

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în urmă cu puține momente în apropierea străzii Tudor Vladimirescu din comuna Apahida, unde o persoană a fost lovită de un tren. Echipajele ajunse la fața locului au găsit victima, un bărbat de aproximativ 60 de ani, care prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Din primele informații, se pare că bărbatul nu a supraviețuit impactului, leziunile suferite fiind extrem de grave. La fața locului au intervenit o autospecială cu modul de descarcerare și două ambulanțe SMURD, dintre care una de terapie intensivă mobilă. Echipajele au acționat prompt, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru a salva viața victimei.

Autoritățile continuă să investigheze circumstanțele exacte ale incidentului. 

”Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în urmă cu puține momente în apropierea străzii Tudor Vladimirescu din comuna Apahida, unde o persoană a fost lovită de tren. Ajunse la fața locului, echipajele noastre au găsit victima care prezenta leziuni incompatibile cu viața. Din primele date, este vorba despre un bărbat de aproximativ 60 de ani. La misiune au luat parte o autospecială cu modul de descarcerare și două ambulanțe SMURD, dintre care una de terapie intensivă mobilă”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

barbat lovit de tren stiri de cluj 1.jpg


barbat lovit de tren stiridecluj 2.jpg

Comentarii Facebook