Un bărbat din Florești a fost luat de acasă de polițiștii clujeni și dus direct la penitenciarul Gherla. Va face ani grei de închisoare FOTO


Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii față de un bărbat de 49 de ani, din comuna Florești.

Bărbatul a fost condamnat la 2 ani și 4 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunilor de tentativă la furt calificat. Incidentul pentru care a fost condamnat a avut loc pe 30 aprilie 2023, în jurul orei 07:30. Atunci, acesta a încercat să pătrundă prin efracție într-un imobil din Cluj-Napoca, prin distrugerea sistemului de închidere a ușii de acces.

Bărbatul a fost condus la Penitenciarul Gherla pentru a-și executa pedeapsa.

”La data de 3 iulie a.c, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, fațǎ de un bǎrbat, de 49 de ani, din comuna Florești.
Bărbatul are de executat o pedeapsă de 2 ani şi 4 luni de închisoare, pentru comiterea infracțiunilor de tentativă la infracțiunea de furt calificat.
În fapt, la data de 30 aprilie 2023, în jurul orei 07.30, acesta ar fi încercat să pătrundă prin efracție, respectiv prin distrugerea sistemului de închidere a ușii de acces, într-un imobil din Cluj-Napoca. A fost condus la Penitenciarul Gherla pentru executarea pedepsei”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj. 



Comentarii Facebook