Duminica 8 Septembrie

Un bărbat este suspectat că și-a ucis mama într-un apartament pe Calea Mănăștur, din Cluj-Napoca - VIDEO


Crimă pe Calea Mănăsștur din Cluj-Napoca. Un bărbat este suspectat că și-a ucis mama


Un bărbat este suspectat că și-a ucis mama în vârstă de 77 de ani în apartamentul acesteia de pe Calea Mănăștur din Cluj-Napoca. Martorii susțin că bărbatul a fost încătușat și dus la dubă.

„La data de 6 iunie a.c., în jurul orei 14.50, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată, printr-un apel 112, despre faptul că într-un apartament din cartierul Mănăștur a fost găsită o persoană de sex feminin de 77 de ani, decedată, cu posibile urme de violență.

O echipă complexă de polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale și Serviciul Criminalistic investighează circumstanțele decesului sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj”, a transmis IPJ Cluj.

Procurorii au efectuat cercetări la fața locului și au constatat că trupul femeii prezenta urme de violență.

Conform declarațiilor vecinilor, bărbatul suspectat de crimă este fiul femeii și atât el, cât și soția sa, obișnuiau să o viziteze frecvent. Se mai spune că bărbatul ar fi încercat să se sinucidă în urmă cu câteva săptămâni, amenințând că se va arunca de pe acoperișul blocului, dar a fost oprit.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj s-a sesizat din oficiu pentru violență în familie sub forma omorului și continuă cercetările.


Comentarii Facebook